HÍREK

Különdíjat nyert megújult Béres Mozgás weboldalunk az Év Honlapja 2023 pályázaton

22. alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja pályázatot’, melynek keretében megújult Béres Mozgás weboldalunk Egészségügy kategóriában különdíjat kapott.

A Béres számára a megalakulása óta kiemelten fontos, hogy az egészségpiac egyik vezető szereplőjeként, az egészség szakértőjeként hiteles információkkal segítse a fogyasztókat. Nevünkhöz az egészség, a minőség, a tudományosság, a megbízhatóság, az innovatív szemlélet és a társadalom iránti felelősségérzet társul.

Béres Mozgás weboldalunk megújításával a célunk az volt, hogy egy letisztult, modern, könnyen átlátható felületet hozzunk létre, ahol hiteles cikkek és videók segítik az olvasókat az egészségtudatos mindennapok, az egészséges életmód és a sportolás útján.

Nagy öröm számunkra, hogy a törekvésünket az Év honlapja Pályázat 2023 zsűrije is díjazta és Egészségügy kategóriában különdíjat vehettünk át.

Oldalunkra kattintva olvasóink megbízható és aktuális egészségtippekkel, edzés- és gyógytorna videókkal, étkezési tanácsokkal és kirándulástippekkel is találkozhatnak.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által 22. alkalommal megszervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri összesen 88 pályaművet díjazott.

Közzétéve: 2024.03.13