HÍREK

MOB Fair Play-díjat vehetett át dr. Béres József és Béres Klára

A Magyar Fair Play Bizottság művészet/tudomány kategóriában dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója részére Fair Play-díjat adott át.

A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága május 14-én tartotta éves díjátadó gáláját, melynek keretében a magyar sport- és művészeti élet 13 személyiségét, illetve csapatát Fair Play-díjjal jutalmazta. A résztvevőket Kamuti Jenő Fair Play-elnök, Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, Gyurta Dániel, a NOB tagja és Sárfalvi Péter helyettes államtitkár is köszöntötte.

A Magyar Fair Play Bizottság hat különböző kategóriában hirdetett pályázatot, végül öt kategóriában – Fair Play életműdíj, Fair Play cselekedet, ‘a sport szolgálatában’, a Fair Play eszméjének népszerűsítése, illetve művészet/tudomány – ítélt oda elismeréseket.

Művészet/tudomány kategóriában Trófeát kapott dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke és Béres Klára, a vállalat kommunikációs igazgatója.

A Béres márka évtizedek óta összefonódott a Magyar Olimpiai Bizottsággal, hiszen a Béres Gyógyszergyár Zrt. immáron hat olimpiai ciklus óta támogatja a szervezetet, jelenleg arany fokozatú partnerként.

Id. dr. Béres József, a cseppek feltalálója, 1995-ben, 75 éves korában szintén Fair Play díjban részesült.

Közzétéve: 2018.05.15