HÍREK

nem_vagy_egyedul_ep_2

Nem vagy egyedül! címmel elindítottuk társadalmi felelősségvállalásról szóló új podcast-sorozatunkat

Jó ügyeket szolgálni csakis hittel, elszántsággal és tiszta értékrenddel lehet. A Béres Alapítvány 1993 óta áll ki jó ügyekért. Az elmúlt 30 évben példaképeket is állított elénk: olyan emberi történeteket, amelyekből érdemes tanulni, amelyekből erőt gyűjthetünk.

Nem vagy egyedül! podcast-sorozatunk ennek a segítő tevékenységnek az alapjaihoz vezet, a lélek titkaihoz, különleges sorsokhoz, példaadó életutakhoz. Ismert személyekkel, tudósokkal, művészekkel, szakemberekkel beszélgetünk mérföldkövekről, amelyek sorsot, és sorsokat fordítottak.

Az első epizódban a Béres Alapítvány elnöke, Béres Klára nyújt bepillantást az alapítvány életébe, a május 26-án közzétett 2. epizódban riporterünk dr. Bödör Csabával, a Semmelweis Egyetem Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetének egyetemi tanárával és dr. Kriván Gergellyel a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnökével beszélget elhivatottságról, gyógyításról, a mindennapokról és közös munkájuk sikereiről, melyben a Béres Alapítvány is nagy szerepet játszott.

Kövessen minket csatornáinkon és ne maradjon le új podcast-sorozatunkról, amelynek epizódjai már videós formában is elérhetők!

Csatornáink, amelyeken követheti podcast-sorozatainkat:
YouTube: https://youtube.com/@berestv2904
Spotify: https://bit.ly/3NjJdY0
Facebook: https://www.facebook.com/beres.klub/
Instagram: https://www.instagram.com/beres_egeszseg/

Közzétéve: 2023.05.30