HÍREK

Fitminutes

Országos Munkahelyi Egészség Kihívást indít a Fitminutes

Hazánk első komplex munkahelyi egészségfejlesztő edzőfelülete, a Fitminutes idén novemberben egy hónapos Országos Munkahelyi és Egészség Kihívást indít. A programban minden olyan magyar cég részt vehet, akinek fontos a munkavállalóinak egészsége. A kezdeményezéshez a Béres is csatlakozott.

Komporday Anna egészségfejlesztő és funkcionális edző azzal a céllal hozta létre a Fitminutes oldalt, hogy egy szakmailag megalapozott, élvezetes és egyszerű edzőfelületet biztosítson a vállalatoknak, mellyel eredményesen csökkenthetik és megelőzhetik az irodai munka okozta egészségügyi problémákat.

Az oldalon elérhető mindössze néhány perces tornákkal a munkavállalók beépíthetik a mozgást a mindennapi irodai életbe, de az asztalnál végezhető feladatokon kívül otthoni edzéseket, illetve a dolgozók mentális egészségének megőrzését elősegítő szakértői tanácsokat is találhatunk a weboldalon.

https://www.youtube.com/watch?v=ObNtUeqwEfw

Négyhetes kihívás a Fitminutessel

Az edzőfelületen az egészség hónapjában, novemberben Országos Munkahelyi Egészség Kihívás indul, amelyre 2021. október 15-ig a Fitminutes programban már részt vevő cégeken kívül azok a vállalatok is nevezhetnek, akik a jövőben szívesen rendszeresítenék a mozgást a munkavállalóik körében. A négy héten át zajló egészségmegőrző, mozgásra ösztönző program célja, hogy minél több cég minél több dolgozója tapasztalhassa meg a napi rutinba beilleszthető mozgás jótékony hatásait. Ezen kívül a Fitminutes izgalmas online előadásokkal is készül a kihívás ideje alatt. A verseny végén három kategóriában hirdetnek győztest, az a cég kapja a Legaktívabb Munkahely Díjat, ahol a legtöbben használják az edzőfelületet.

A Béres missziójának tekinti a magyar társadalom egészségi állapotának javítását, egészségtudatosságának fejlesztését, és minden olyan kezdeményezést üdvözöl, amely az emberek jóllétéhez járul hozzá. Éppen ezért több mint egy éve mi is biztosítjuk munkatársainknak a Fitminutes programot.

Az Országos Munkahelyi Egészség Kihívásról még több információt talál a Fitminutes weboldalán.

Nyitókép: Fitminutes
Közzétéve: 2021.09.30