HÍREK

Regéczy-Béres Melinda az Endometriózis Magyarország podcastjében

Anyának lenni az egyik legnagyobb csoda – a gyermekáldásig vezető út azonban nem mindig egyszerű. A Béres kommunikációs igazgatóhelyettese, Regéczy-Béres Melinda az endometriózissal való küzdelme kapcsán beszélgetett az anyaság felé vezető útjáról a Csodababák című podcast-sorozat harmadik részében.

Nem vagy ezzel egyedül, és nem egyedül kell vele megküzdened

Több mint 200 ezer magyar nőt érint, gyakran a fájdalmas menstruáció irányítja rá a figyelmet. Ez az endometriózis, amely minden tizedik termékeny korú fiatal nő életét megnehezíti, a női eredetű meddőség vezető oka. A megfelelő terápia hatására a betegségben szenvedők életminősége jelentősen javul, és a gyermekvállalási esélyek növekednek. Ehhez azonban az kell, hogy időben felismerjük a jeleket, és a megfelelő szakemberhez forduljunk.

„Személyes küldetésemnek tartom, hogy a Béresnél rendelkezésre álló szakértelemmel és saját tudásommal, tapasztalataim megosztásával támogassam azokat a nőtársaimat, akik hozzám hasonló helyzetbe kerültek.” – hangsúlyozta Regéczy-Béres Melinda.

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet a problémára, hiteles, hasznos információkkal segítsen az érintetteknek, és támaszt nyújtson nekik a legnehezebb pillanatokban. 2024-ben a Béres stratégiai partnerként állt ezekben a szervezet mellé. Márciusban, az endometriózis hónapjában éves stratégiai együttműködést kötött a Béres és az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány, melynek keretében a vállalat 13,5 millió forint értékű támogatással segíti az endometriózis elleni küzdelmet.

Közzétéve: 2024.05.03