HÍREK

Segítsünk együtt! – A Béres dolgozói több mint 10 millió forint értékben adományoznak Béres Cseppet

2023 is különleges év a Béres életében, hiszen idén 30 éves a gyógyszergyár karitatív tevékenységét koordináló Béres Alapítvány. Ebből az alkalomból Segítsünk együtt! címmel különleges vállalati aktivitást indítottunk, amelynek keretében a gyógyszergyár dolgozóit bevonva 10 közhasznú szervezetet támogatunk több mint 10 millió forint összértékű Béres Csepp adománnyal.

A Béres idén is megrendezte vállalati csapatépítőjét, amelynek idén a sátoraljaújhelyi Rákóczi Hotel adott otthont. A kiránduláson az 1993-ben alapított, idén 30 éves Béres Alapítványt is ünnepeltük, ebből az alkalomból egy különleges csapatépítő játék került megrendezésre.

A Segítsünk együtt! aktivitás keretében a Béres dolgozók 20 fős csapatokba szerveződve közösen választhattak ki egy-egy közhasznú szervezetet, akikért az egész nap során küzdöttek. A csapatfeladatokban elért teljesítményük alapján Béres Cseppeket szereztek, amelyeket az előzetesen kiválasztott alábbi alapítványoknak adnak át:

Nagycsaládosok Egyesülete Szolnok,  Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermek Intenzív Osztály betegeinek gyógyulásáért Alapítvány, Bátor Tábor Alapítvány, Reménysugár a Beteg Gyermekekért, a Rászorultakért és a Betegekért Alapítvány, Démétér Alapítvány, Tündérkör Alapítvány, „Esélyt a hátrányos helyzetű embereknek” Alapítvány, Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Tábitha Gyermek- és Gyermekhospice Alapítvány

A csapatépítő esti díjátadó eseményén a csapatok átvehették az összegyűjtött Béres Cseppeket szimbolizáló táblákat, adományukat pedig az elkövetkező hetekben juttatják el a választott intézményeknek.

Szívből örülünk annak, hogy a Béres Cseppek ismét a legjobb helyekre kerülnek!

A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2023.09.27