HÍREK

magyarBrands_dijatado_csoportkep_beres_hu

Tizenháromszoros MagyarBrands díjas a Béres

Egymás után immár a 13. évben ismerték el MagyarBrands díjjal a hazai vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmények piacán vezető szerepet betöltő Béres márkát. Ezúttal kiváló fogyasztói és innovatív márka kategóriában ítélték oda az elismerést, melyet gyógyszergyárunk innovációs és portfóliómenedzsment igazgatója, Béres Marcell vett át Kőteleky Aywee-től (Republic Group, Creative Group Head), a Magyar Brands innovatív kategóriájának zsűritagjától a március 24-én megrendezett díjátadó gálán.

A MagyarBrands program immáron tizenhárom éve díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. A program küldetése alapítása óta nem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Kizárólag olyan magyar márkákat értékelnek, amelyek Magyarországon születtek vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. Az értékelés többek között olyan szempontok mentén történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az innovativitás vagy a társadalmi hasznosság.

MagyarBrands_dijatado_Beres_Marcell_Koteleky Aywee

Béres Marcell a díj átvételekor így fogalmazott: „Bár nem az elismerésekért dolgozunk, a díjak – így a MagyarBrands díj is – fontos szerepet töltenek be az életünkben, hiszen megerősítést adnak, hogy az az út, az az értékrend, amelyet követünk, másoknak is értékes. Mi a sikerességünket elsősorban egyedi történetünkben, családunk hosszú távú szemléletében, területükön élenjáró kollégáinkban, az összetartó Béreses csapatban, a mindezekből fakadó ismertségünkben, hitelességünkben, a kifogástalan minőségű egészségvédő termékeket garantáló tudományosságban és a folyamatos innovációban látjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a program indulása óta minden évben, ezúttal a tizenharmadik alkalommal nyertük el a MagyarBrands program elismerését.”

A Béres neve a legismertebb hazai márkák egyikeként mára egybefonódott az egészséggel és az egészségmegőrzéssel. Gyógyszergyárunk Magyarország legnagyobb, magyar tulajdonú gyógyszergyára. Közel 150 féle egészségvédő termékünk a világszínvonalú, robottechnológiával is felszerelt szolnoki gyártóüzemünkben készül.

Közzétéve: 2023.03.24