KARRIER

KÖSZÖNJÜK,
JELENTKEZÉSÉT MEGKAPTUK!

Vissza az állásajánlatokhoz

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„A tudat, hogy a munkám része annak az egésznek, ami rengeteg embernek segít egészségesnek maradni, vagy azzá válni, nagyon jó. Családbarát, stabil munkahely, változatos feladatok, baráti környezet, kedves kollégák. Nekem ezt jelenti. Büszke vagyok rá, hogy itt dolgozom!”

DR. POMÁZINÉ SZALAI JUDIT
műszaki titkár, környezetvédelmi referens

„A Béres példát tud mutatni a jövő generációjának. A célon sosem változtatott, bármilyen változatos és nehéz volt is az út. A cél továbbra is az emberek segítése, aminek már én is részese lehetek.”

HEGEDŰS ÁDÁM
beszerzési osztályvezető

„Jó érzés, hogy részt vehetek a magyar emberek egészségének megőrzésében. Van egy közös célunk, amelyhez az utat id. dr. Béres József komoly akadályokkal megküzdve taposta ki nekünk. Ez az a mozgatórugó, amely minden reggel munkába indulásra késztet.”

CSERMÁK JÓZSEF
belföldi fuvarszervező