KARRIER

KÖSZÖNJÜK,
JELENTKEZÉSÉT MEGKAPTUK!

Vissza az állásajánlatokhoz

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„A tudat, hogy a munkám része annak az egésznek, ami rengeteg embernek segít egészségesnek maradni, vagy azzá válni, nagyon jó. Családbarát, stabil munkahely, változatos feladatok, baráti környezet, kedves kollégák. Nekem ezt jelenti. Büszke vagyok rá, hogy itt dolgozom!”

DR. POMÁZINÉ SZALAI JUDIT
műszaki titkár, környezetvédelmi referens

„Elsők között kerültem a céghez, végigéltem a fejlődését, sok területen kipróbálhattam magam. Józsi bácsit még közelről ismerhettem, személyisége nagy hatással volt rám. A „Béres-ügyért” való közös munkálkodás az, ami ideköt engem. A mai napig az motivál, hogy méltó módon folytassuk a munkát, amit Ő elkezdett.”

KELLNER MÁRIA
ellátási lánc igazgató

„Egy stabil, családbarát munkahelyen olyan munkát végezhetek, amit igazán szeretek, és folyamatosan képezhetem is magam. Számít a véleményem, és mindig számíthatok a kollégáimra.”

TUZA-GUNSZT DÓRA
gyógyszertörzskönyvező