KARRIER

KÖSZÖNJÜK,
JELENTKEZÉSÉT MEGKAPTUK!

Vissza az állásajánlatokhoz

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„A munkámhoz minden szükséges feltételt megkapok, de ami a legfontosabb, hogy mindehhez bizalom is társul. Egyszerűen jó ide bejönni.”

VÉCSI ZSUZSANNA
pénzügyi és számviteli osztályvezető

„Elsők között kerültem a céghez, végigéltem a fejlődését, sok területen kipróbálhattam magam. Józsi bácsit még közelről ismerhettem, személyisége nagy hatással volt rám. A „Béres-ügyért” való közös munkálkodás az, ami ideköt engem. A mai napig az motivál, hogy méltó módon folytassuk a munkát, amit Ő elkezdett.”

KELLNER MÁRIA
ellátási lánc igazgató

„A Béres elkötelezett a minőség és az emberek egészségének megőrzése iránt. Követendő példa más magyarországi vállalatok számára is. Tisztelem és szeretem a céget, a feladataimat és a közösséget, amelyben dolgozom.”

DR. LÉVAI ZOLTÁN
termelési igazgató