KARRIER

KÖSZÖNJÜK,
JELENTKEZÉSÉT MEGKAPTUK!

Vissza az állásajánlatokhoz

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„Azt csinálhatom, amit szeretek, és olyan közegben, amit szintén szeretek. Jó dolog egy olyan céget képviselni nap mint nap, amit elismernek az emberek, és szeretik a termékeit.”

WELTLER ÁGNES
területi képviselő

„Az itt eltöltött évek alatt együtt fejlődhettem az informatikával, csodálatos utazás volt számomra. Jó úgy dolgozni, hogy megbecsülnek, és segítőkész munkatársak vesznek körül.”

DR. BEREGINÉ LEHEL ÁGNES
informatikus

„Olyan fontos értékeket képvisel a cég, amelyekkel azonosulni tudok. Etikus, megbízható és felelősséget érez a társadalom iránt. Szeretem a Bérest, mert emberi. Nekem több mint egy munkahely.”

MIHÁLY-ÁCS KINGA
termékmenedzser