KARRIER

KÖSZÖNJÜK,
JELENTKEZÉSÉT MEGKAPTUK!

Vissza az állásajánlatokhoz

MIÉRT ÉRDEMES A BÉRES CSAPATÁHOZ CSATLAKOZNI?

A Béres Gyógyszergyár piacvezető vállalatként kiemelkedő juttatási csomagot, hosszú távú munkalehetőséget és kiváló munkakörülményeket biztosít.

A Béres Gyógyszergyár magántulajdonban lévő vállalat, mely alapítása óta őrzi a kezdeti időkben kialakult közvetlen, családias hangulatot.

A rendszeres fejlesztéseknek és az üzleti stratégiájának köszönhetően a Béres Gyógyszergyár folyamatosan növekedik, így munkatársai számára változatos, kihívásokkal teli feladatokat és állandó fejlődési lehetőségeket kínál.

Tradicionális magyar nagyvállalatként a Béres Gyógyszergyár munkatársai nagyfokú alkotói mozgástérrel rendelkeznek.

A Béres Gyógyszergyár nemcsak a termékek fejlesztése, hanem munkatársainak fejlesztése mellett is elkötelezett, így magasan képzett, tapasztalt kollégák támogatására támaszkodhatunk.

MUNKATÁRSAINK EZÉRT SZERETNEK A BÉRESNÉL DOLGOZNI:

„A Béres példát tud mutatni a jövő generációjának. A célon sosem változtatott, bármilyen változatos és nehéz volt is az út. A cél továbbra is az emberek segítése, aminek már én is részese lehetek.”

HEGEDŰS ÁDÁM
beszerzési osztályvezető

„Azt csinálhatom, amit szeretek, és olyan közegben, amit szintén szeretek. Jó dolog egy olyan céget képviselni nap mint nap, amit elismernek az emberek, és szeretik a termékeit.”

WELTLER ÁGNES
területi képviselő

„Fontos nekem, hogy megbecsülik a munkámat, folyamatosan fejlődhetek, és kiegyensúlyozott tudok maradni.”

SZABOLCSIK TAMÁS
termékmenedzser