SAJTÓSZOBA

adomány - Budai Irgalmasrendi Kórház

ADOMÁNY, ÖSSZETARTOZÁS – Béres Cseppel támogatta a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának dolgozóit a Béres Gyógyszergyár

A Béres társadalomért vállalt felelősségteljes segítő munkája a vállalat megalakulásától fogva folyamatos és a mostani, lassan egy éve tartó, embert próbáló időszakban még fontosabbá vált.

Az elmúlt időszakban az eddigieket jóval felülmúló mennyiségű, összesen 223 ezer üveg Béres Cseppel segítették a leginkább segítségre szorulókat: a járvány ellen a frontvonalban küzdőket, a veszélyeztetett idős embereket, a pedagógusokat, daganatos betegeket, nyugdíjasokat.

Újabb adományukkal a Budai Irgalmasrendi Kórház COVID-osztályának több mint száz dolgozóját támogatták, akiknek – ahogy mindannyiunknak -, egyre több energiára, hitre és erőre van szükségük mindennapos, megpróbáltatásokkal teli munkájuk során.

Adomány - Budai Irgalmasrendi Kórház Covid-osztály
Fotó: Mády Judit

A segítség 2021. március 29-én érkezett meg a kórházba: dr. Béres József és Béres Klára személyesen adták át a mintegy 700 ezer forint értékű termékadományt dr. Reiter József főigazgatónak és az osztály dolgozóinak.

Az adománnyal a COVID-osztály minden dolgozóját egy hónapra elegendő készítménnyel támogatják.

Nyitókép: Mády Judit
A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2021.03.31

Sajtóanyag letöltése (.zip)

Nyomtatás