SAJTÓSZOBA

Béres átadás_Ökumenikusok_MTI_Mónus Márton_20210127

ADOMÁNY, ÖSSZETARTOZÁS – Rászoruló embereknek segít a Béres Gyógyszergyár

A rászoruló emberek számára a Béres Gyógyszergyár újabb felajánlást tett a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, miszerint 30.000 üveg Béres Cseppet adományoz a koronavírus okozta járvány idején. Az 50.580.000,- Ft értékű termékadományt dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke adta át Soltész Miklósnak, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárának, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács elnökének és Lehel Lászlónak, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának.

Az adomány az NHKT karitatív szervezeteihez – Katolikus Karitász, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Baptista Szeretetszolgálat, Magyar Református Szeretetszolgálat, Magyar Vöröskereszt és Ökumenikus Segélyszervezet – jut el, akik egyenlő arányban részesülnek a készítményből.

A Béres Gyógyszergyárban a vállalat megalakulása óta hangsúlyos szerep jut a társadalmi felelősségvállalásnak, mások megsegítésének. A mostani, lassan egy éve tartó, nehéz és embert próbáló időszakban mindannyiunk számára még fontosabbá válnak az emberi kapcsolataink, nélkülözhetetlenné az egymásra való odafigyelés, a segítségnyújtás, és szükségünk van az erős, erőt adó lelki kapcsolatra, hogy érezzük: összetartozunk.

Adomány - Összetartozás
Dr. Béres József és Soltész Miklós a karitatív szervezetek képviselőivel

Béres József beszédében kiemelte, hogy a küzdelmes időszakban fontos kötelességünk, hogy lehetőségeink szerint mindent megtegyünk egymás támogatása érdekében. „Mostanában hangsúlyosan idéződik fel bennünk is a sokszor hangoztatott jelmondatunk: ha segíteni tudsz, megtenni kötelességed. Édesapám nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal magunk mögött, felelősen mondhatom, hogy a betegségekkel szemben a legeredményesebb, leghatékonyabb módszer a megelőző védekezés.” – mondta a gyógyszergyár elnöke.

Soltész Miklós hangsúlyozta: a Béres Csepp nem helyettesíti az oltást és a szabályok betartását, de óriási segítséget jelent az ápolásra, gondozásra szorulóknak. 

Csomagok a Béres Gyógyszergyár adományából a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet budafoki központjában 2021. január 27-én. Fotó: Mónus Márton/MTI

A termékeknek a legjobban rászorulókhoz történő eljuttatásában az NHKT karitatív szervezetei nyújtanak segítőkezet, biztosítva, hogy a jóakarat valódi segítséggé váljon.

Nyitókép: Mónus Márton/MTI

A BÉRES CSEPP ÉS BÉRES CSEPP EXTRA BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ROBORÁLÓ GYÓGYSZEREK.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Közzétéve: 2021.01.28

Sajtóanyag letöltése (.zip)

Nyomtatás