SAJTÓSZOBA

magyarBrands_dijatado_csoportkep_beres_hu

Tizenháromszoros MagyarBrands díjas a Béres

Egymás után immár a 13. évben ismerték el MagyarBrands díjjal a hazai vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmények piacának vezető szereplőjét, a Bérest. Ezúttal a kiváló fogyasztói és innovatív márka kategóriában ítélték oda az elismerést, melyet Béres Marcellnek, a Béres Gyógyszergyár innovációs és portfóliómenedzsment igazgatójának Kőteleky Aywee (Republic Group, Creative Group Head), a MagyarBrands innovatív kategóriájának zsűritagja adott át a március 24-én megrendezett díjátadó gálán.

A MagyarBrands program immáron tizenhárom éve díjazza a legeredményesebb magyar vonatkozású márkákat. A program küldetése alapítása óta nem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. Kizárólag olyan magyar márkákat értékelnek, amelyek Magyarországon születtek vagy a létrejöttében, alapításában magyarok vettek részt. Az értékelés többek között olyan szempontok mentén történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az innovativitás vagy a társadalmi hasznosság.

MagyarBrands_dijatado_Beres_Marcell_Koteleky Aywee

Béres Marcell a díj átvételekor így fogalmazott: „Bár nem az elismerésekért dolgozunk, a díjak – így a MagyarBrands díj is – fontos szerepet töltenek be az életünkben, hiszen megerősítést adnak, hogy az az út, az az értékrend, amelyet követünk, másoknak is értékes. Mi a sikerességünket elősorban egyedi történetünkben, családunk hosszú távú szemléletében, területükön élenjáró kollégáinkban, az összetartó Béreses csapatban, a mindezekből fakadó ismertségünkben, hitelességünkben, a kifogástalan minőségű egészségvédő termékeket garantáló tudományosságban és a folyamatos innovációban látjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a program indulása óta minden évben, ezúttal a tizenharmadik alkalommal nyertük el a MagyarBrands program elismerését.

A Béres neve a legismertebb hazai márkák egyikeként mára egybefonódott az egészséggel és az egészségmegőrzéssel. A Béres készítmények gyártója, a Béres Gyógyszergyár hazánk legnagyobb, magyar tulajdonú gyógyszergyára. Közel 150 féle egészségvédő termékük a vállalat világszínvonalú, robottechnológiával is felszerelt szolnoki gyártóüzemében készül.

Közzétéve: 2023.03.27

Sajtóanyag letöltése (.zip)

Nyomtatás