HÍREK

Béres Egészség magazin - ősz

Hogyan válasszon minőségi C-vitamint? – A Béres Egészség magazin legújabb számából ezt is megtudhatja

Az évente két alkalommal megjelenő Béres Egészség magazin idei, őszi számának fókuszába az egészségvédelem és az egészségtudatosság témája került. A hosszú nyár után ideje felkészülni a hűvös, szeles időszakra, kiemelt figyelmet kell fordítanunk immunrendszerünk támogatására. Ebben nyújt segítséget magazinunk, amely már digitális változatban is elérhető!

A koronavírus-járvány hatására sokunkban tudatosult, hogy az egészségünk védelme leginkább a saját felelősségünk. Erre mutatott rá a harmadik hullám után készített online felmérésünk is, amelyből az is kiderült, hogy a járványhelyzet hatására jó néhány új, pozitív szokást is bevezettünk, rendszeresítettünk a mindennapjainkban. Ilyen például, hogy sokkal jobban ügyelünk az immunrendszerünk támogatására, az alapos kézmosásra, és a stresszlevezetésre.

Összegezve: egészségtudatosabbak lettünk, és ezáltal igényünk lett egy minőségibb életre. Ennek kialakítása azonban nem egyszerű feladat, az új szokások megtartása sokunkat kihívások elé állít. Milyen szempontok alapján válasszuk ki a legjobb minőségű C-vitamin készítményt? Mitől lett a szelén a pandémia alatti időszakban az egyik legnépszerűbb antioxidáns? Mit tehetünk a látásunk egészségéért, ha sok időt töltünk a monitor előtt? A Béres Egészség magazin őszi számában megjelent cikkekben ezekre a kérdésekre is választ kap.

A Béres Egészség magazin 2021. szeptember 3-án megjelent száma már digitális változatban is elérhető weboldalunkon!

Jó olvasgatást kívánunk hozzá!

Közzétéve: 2021.09.03