HÍREK

A Magyar Tartalékosok Szövetségének elismerése dr. Béres József részére

„Arany” Emlékérmet vehetett át dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke a Magyar Tartalékosok Szövetsége ünnepi gyűlésén.

Ünnepi rendezvényt tartott a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) megalakulásának 18. évfordulója és a Magyar Tartalékosok Napja alkalmából október 12-én, szombaton, Szentendrén az MH Altiszti Akadémián. Az ünnepi állománygyűlésen elismeréseket adtak át, és a MATASZ főtámogatójaként „Arany” Emlékérmet vehetett át dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke.

A Magyar Tartalékosok Szövetsége 2001 óta széleskörű tevékenységével és kapcsolatrendszerével fogja össze a hivatásos, szerződéses és önkéntes műveleti, védelmi, területvédelmi tartalékos katonákat, valamint azokat az önkéntes állampolgárokat, akik szerepet kívánnak vállalni az ország biztonságának erősítésében, a katasztrófavédelmi feladatok ellátásában, illetve a honvédelemhez közvetlenül kapcsolódó egyéb feladatok teljesítésében. Lehetőséget biztosít a tanuló ifjúság számára, hogy bekapcsolódjanak a MATASZ olyan jellegű programjaiba, amelyeken keresztül járőrversenyeken, honvédelmi vetélkedőkön, lövészeteken, sportnapokon felmérhetik saját képességeiket, összemérhetik társaikkal tudásukat, fizikai állóképességüket.

Közzétéve: 2019.10.05