HÍREK

Béres Egészség magazin 2022 ősz

Megjelent az őszi-téli Béres Egészség magazin!

Az idősebbek az utódoknak az életük során megtapasztaltak alapján sok mindent átadhatnak: tanácsot, értékrendet, gondolkodásmódot. Vállalatunk alapítója, id. dr. Béres József annak idején egy korszakalkotó találmányt, a Béres Cseppet hagyta a Béres családra, sőt az egész emberiségre, az egészségünk szolgálatában.

Hogyan emlékszik vissza édesapjára a Béres Gyógyszergyár elnöke, dr. Béres József? Melyik az a gondolat, ami innovációs igazgatónk, Béres Marcell életét a mai napig vezeti, ha a Béres-ügyről van szó? Ebben a magazinban apákról és fiúkról, közös hagyományokról olvashatnak, és megismerhetik legújabb termékeinket, amelyek a hűvösebb hónapokban kis pluszt jelenthetnek.

A szellemi frissességről szóló cikkünkben agykutató árulja el, hogy hogyan működik az emberi memória és mi mindent tehetünk a fejlesztése érdekében, a csontsűrűségmérés fontosságáról reumatológus szakértővel beszélgettünk.

Ínycsiklandó őszi receptjeink jól fognak jönni a közös családi étkezések tervezésekor, de a fizikai aktivitásról sem feledkezhetünk meg: a négy fal között is elvégezhető online gyógytorna-sorozatot, a túra iránt lelkesedőknek pedig téli túraútvonalakat ajánlunk!

Magazinunk már digitális formában is elérhető!

Közzétéve: 2022.09.06