EGÉSZSÉGTIPPEK

Megújultak az Actival multivitaminok

Hozzáadtak, hogy hozzánk adjon! – Megújultak a Béres Actival multivitaminok

Innováció – a fogalom, ami nélkül egyetlen gyártó sem képzelheti el a sikeres jövőjét. Mert mit várunk el mi, fogyasztók? Szeretjük, ha valami ismerős, ha számíthatunk rá, mert régóta bizonyít. Ugyanakkor fontos, hogy meglegyen a fejlődés képessége azokban a dolgokban is, amiket már megkedveltünk. Hiszen minden változik, az életünk is.

Ami a régmúltban gyökerezik és hagyományos formában él tovább, azt az a veszély fenyegeti, hogy elsöprik a modern idők. Aminek pedig nincs múltja, csak egy újító gondolat, az szintén eltűnhet egy pillanat alatt – amint a frissebb kísérletek érdekesebbnek bizonyulnak. Legyen szó kulturális értékekről, nevelési módszerekről, emberi kapcsolatokról, gasztronómiáról vagy épp minőségi termékekről, az képes sokáig fennmaradni, aminek nemcsak komoly hagyományai vannak, de képes megújulni is, az épp aktuális igények szerint. Ami sok-sok évtized tapasztalatát hordozza, de azokat felhasználva tud továbbépítkezni, idővel egyre jobbá és jobbá válni.

Hagyomány és változás egyszerre

Ezt a szemléletet követik a Béres Gyógyszergyár munkatársai is. Egyrészt figyelik a világ változását, a tudomány fejlődését, azt, hogy mire van a leginkább szükségük az embereknek, másrészt pedig folyamatosan összehasonlítják ezt az igényt a Béres termékekkel. Olyan családi kézben lévő vállalkozás ez, amelyben mindig is egyesült a tradíció a modern gondolkodással. Hiszen ki lenne nagyobb újító id. dr. Béres Józsefnél, aki annak idején nem félt szembe menni semmiféle akadállyal, csak hogy életre hívja azt, amiben hitt, ami az ő fejében már működött? Teremteni valami vadonatújat: ez az igazi innováció. Azóta újabb és újabb Béres termékek születtek, de az általa hagyott örökség – a tudományos alaposság, a minőség szem előtt tartása, az emberi értékek őrzése és az egészség védelme – változatlan.

A Béres Gyógyszergyár ma ismert készítményei is ezt egyesítik: hagyomány és változás – nincs ellentmondás a kettő között.

Energia, amikor igazán kell

Sokan vannak, akik keményen dolgoznak, vagy épp sokat tanulnak, hogy előrejussanak. Tesznek azért, hogy több területen helyt álljanak: a külvilágban éppúgy, mint az otthonukban. Természetes, hogy igyekszünk sok mindent megtenni egészségünkért: próbálunk kiegyensúlyozottan táplálkozni és sportolni, kerülni a stresszes helyzeteket. Amikor igazán nagy a hajtás, akkor érdemes fokozottan odafigyelni szervezetünk igényeire, hiszen szükségünk van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére ahhoz, hogy bírjuk az iramot. Azok számára, akik nap mint nap jelentős fizikai és szellemi igénybevételnek vannak kitéve, talán már ismerősen cseng az Actival Energia filmtabletta neve. Ez a készítmény több olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Ez jól jön, amikor igazán „be kell dobni magunkat”– legyen szó túlórázásról, egyetemi vizsgákról vagy sportról. Van benne ginzeng (ami igazi támogatás a testünknek, és az agyunknak is), emellett tartalmazza a legtöbb vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükséges mennyiségét: napi egy tabletta elég belőle a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, és az immunrendszer egészséges működésének segítéséhez. Egy komplex étrend-kiegészítő multivitaminról van szó, amelynek hatóanyagai hozzájárulnak ahhoz, hogy támogassuk szervezetünket. Amellett, hogy változatlanul található benne sokféle vitamin (A, B, C, D), réz, vas, szelén, cink, jód és folsav, a Béres fejlesztői egy sor újítással tovább emeltek az Actival Energia értékén:

  • A benne lévő ginzeng mennyiségét 60 mg-ra emelték. A ginzeng hozzájárul a szellemi teljesítményhez és a megfelelő fizikai erőnlét fenntartásához.
  • A mentális teljesítmény támogatása érdekében hozzáadtak 60 mg guaranát.
  • Magasabb lett a C-vitamin-tartalma.
  • Magnézium is került bele a fáradtság és a kifáradás csökkentéséért, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásáért.

Támogatás és fejlődés – a legkisebbeknek

Hihetetlen, mennyi energiájuk van! – szoktuk mondogatni, amikor azt látjuk, hogy lassan már sötétedik, de a gyerekek a sokadik órában is sikongatva kergetik egymást. Nagyon jól bírják, de azért az ő energiakészleteik is lemerülnek időnként. Nem csoda, hiszen ma már a kicsik életében is egyre több a kihívás: iskola, különórák, sport… és persze a közös játékra is kell, hogy maradjon erő. Az egészségük támogatásához rendkívül fontos az is, hogy hozzájussanak mindahhoz a létfontosságú vitaminhoz, ásványi anyaghoz és nyomelemhez, amire a szervezetüknek szüksége van. A kicsik esetében is azon vagyunk, hogy egészségesen táplálkozzanak, de azért néha szükség lehet kiegészítésre. Ilyenkor jól jöhet a multivitamin, persze nem mindegy, hogy milyen. Nyilvánvalóan fontos, hogy a gyermekünk szeresse, de emellett lényeges az is, hogy a készítmény milyen összetevőket tartalmaz, milyen minőségben. Sokan szeretik a Béres Actival Kid multivitaminokat, legyen szó rágótablettáról vagy gumivitaminról. Az Actival Kid Gumivitaminban van A-, B6 -, B12 -, C-vitamin és folsav, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a csontfejlődést és növekedést pedig a D-vitamin támogatja. A közelmúltban az Actival Kid Gumivitamin összetétele is megújult. Új hatóanyagok kerültek bele – kiegészült biotinnal, cinkkel és jóddal –, így még komplexebb összetételű készítmény született. A jód elősegíti a gyerekek megfelelő növekedését, a cink pedig hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Természetesen arra is ügyeltek a fejlesztés során, hogy a gyerekek által kedvelt finom íz és a cukormentesség is megmaradjon. Manapság sokunknak fontos, hogy amit megeszünk, egészséges legyen, főleg, ha gyerekekről van szó. Az Actival Kid Gumivitamin csak természetes aromával és a természetben előforduló édesítőszerrel (maltittal) készül.

Továbbfejlesztették az Actival Kid rágótablettákat is: az eddig használt aszpartám és aceszulfám édesítőket sztíviára (szteviol-glikozidokra) cserélték. Ezen kívül a korábbiak helyett természetes aromákat használnak hozzá. A cél persze maradt ugyanaz: jól működő immunrendszer, egészséges csontok, megfelelő testi és szellemi fejlődés – mindezért a jód és vas és még egy sor vitamin és ásványi anyag felel. Láthatjuk: egy minőségi termék is lehet jobb és még jobb, még kiválóbb. A kicsik persze általában nem erre emlékeznek belőle, hanem a finom gyümölcsízre, ami pont olyan, mint mikor először kóstolták.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.
Béres Egészség magazin 2021.őszi/téli szám
Fotó: Shutterstock.com
Közzétéve: 2021.09.01

EZT AJÁNLJUK

Actival Energia multivitamin a Bérestől, 90 db
Multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, ginzenggel és guaranával.

Actival Energia filmtabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem
Cukormentes multivitamin finom narancs és málna ízben elsősorban gyermekek részére

Actival Kid Gumivitamin gumitabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem
Actival Kid ragotabletta
Cukormentes, komplex multivitamin 3 finom gyümölcs ízben elsősorban gyerekeknek.

Actival Kid rágótabletta

Étrend-kiegészítő készítmény
Megnézem

TOVÁBBI TARTALMAK

egészségtudatosság - magazin

Így lehetünk egészségesek a négy fal közt

2020.09.22
egészségtudatosság - magazin

Kalória: egy átlagos tinilánynak majdnem annyi kell, mint egy felnőtt nőnek

2020.09.27