EGÉSZSÉGTIPPEK

Béres podcast

Minőség felsőfokon – a Béres podcastjében dr. Kónya Csaba orvosigazgatót kérdeztük

A minőségügyi világnapon debütált a Béres Gyógyszergyár hivatalos podcast csatornája, melynek első epizódjában a minőség kérdéskörét járjuk körül. Ne hagyja ki!

Ma már természetes, hogy egy termékből, különösen, ha azzal az egészségünket szeretnénk támogatni, a lehető legjobb minőségűt keressük. A polcokon azonban zavarba ejtő az étrend-kiegészítők kínálata, és embert próbáló feladat kiigazodni közöttük. Miből tudhatjuk, hogy a kiszemelt készítmény valóban biztonságos? Egyáltalán mik a biztonságosság és a kifogástalan minőség ismérvei?

Podcast adásunkban dr. Kónya Csaba orvosigazgatóval ezt a kérdéskört járjuk körbe, miközben azt is megtudhatjuk, milyen szempontokat érdemes mérlegelni a választás előtt, mire figyeljünk, ha valóban kifogástalan minőségű készítményt keresünk.

A témaválasztás és az adás megjelenésének időpontja nem véletlen, hiszen november 12-e a minőségügy világnapja, mely a minőség iránti elkötelezettség fontosságára hívja fel a figyelmet, már 1992 óta.

A minőség pedig nálunk, a Béresnél, sokkal több, mint egy szó. Évtizedek óta gyökerező küldetés, mely a termékgyártásunk minden pillanatában elsőbbséget élvez.

Közzétéve: 2021.11.12